“Eğitim gerçeklerin öğretilmesi değildir, düşünmek için aklın eğitilmesidir”. Einstein

Uzman Öğretmenler

Akademik yetkinliğe sahip eğitim kadromuzla yaratıcıcılık, eleştirel düşünme gibi üst düzey düşünme becerilerini geliştirecek online eğitimler düzenliyoruz.

Bireyselleştirilmiş Öğretim Programı

Çoklu Zeka Kuramı, Yapılandırmacı Öğrenme ve Sokratik Yöntemler gibi pek çok kuramdan faydalanarak kişiye özgü programlar geliştiriyoruz.

Dijital İçerikler

Ekibimizin özenle hazırladığı içerik yönünden zengin eğitim içerikleri ve materyalleriyle çocukların, kendi potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı oluyoruz.

Sertifikalandırma

Uzaktan eğitim sertifika programları aracılığıyla kendilerine değer katmak isteyen herkes için sertifika programları düzenliyoruz. Sertifikalar sayesinde kariyer ve hayatınızda bir adım öne geçin.

Online Çocuk Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz...

Türkiye’de ilk defa Online Çocuk Üniversitesi kurmanın sevincini yaşıyoruz.

3 ila 17 arasındaki çocuklar için çok sayıda bireyselleştirilmiş öğretim programı sunan bir platform olma özelliği taşıyan Online Çocuk Üniversitesi, çocukların kişisel gelişim göstermelerine ve duygusal farkındalık kazanmalarına yardım ediyor. Çocuğunuzun gelişimini ölçme değerlendirme uzmanı akademisyenler tarafından gelişim değerlendirme testleri kullanılarak değerlendiriyoruz.

Online Çocuk Üniversitesi olarak; çocukların soru sorarak öğrenme ve keşfetme isteklerini destekliyoruz. Bunun yanında sorumluluklarını yerine getirebilen, empati kurabilen, çevresine saygı gösteren, olumlu kişilik özelliklerine sahip, erdemli bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Kendi öğrenme sorumluluğunu alan, öğrenmeyi öğrenen, nesiller yetiştirmek adına, düşünmek için aklı eğitiyoruz.

Online çocuk üniversitesi diğer online eğitim veren kuruluşlardan, zengin akademik kadrosunun yanı sıra, çocuklar ve yetişkinler için çok çeşitli akademiler ve atölyeler sunması ve çocuğa özel eğitim programı hazırlayarak online eğitimde bireysel eğitimi ön plana çıkarması bakımından ayrılmaktadır.

Eğer siz de çocuğunuzun gelişim alanlarının bütünsel olarak sağlıklı bir şekilde desteklenmesini, edebiyattan, sanata, bilimden teknolojiye kadar pek çok alanda yetkinliğini artırmasını ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesini istiyorsanız, zaman kaybetmeden çocuğunuzu Online Çocuk Üniversitesine getirin. ‘Gelecek Online Çocuk Üniversitesi ile İyi Gelecek’

Neler Sunuyoruz?

Çocuklara, okul dışı ileri eğitim ve öğrenme fırsatları sunmak ve eğitim sürecini çocuklar için eğlenceli hale getirmek amacıyla çıktığımız yolda; motivasyonu yüksek, duygu ve düşüncelerini uygun yollarla ifade edebilen, başlarının düşünce ve haklarına saygılı, çok boyutlu düşünme becerisine sahip, kendi öğrenmesinden sorumlu nesiller yetiştiriyoruz. Çocukların, online atölyeler ve online eğitimler ile yaratıcılık ve hayal güçlerini kullanarak, düşünme üstüne düşünmelerini, soru sormalarını, sorgulama ve akıl yürütmelerini teşvik ediyor ve ortaya, özgün ürünler çıkarmalarını destekliyoruz. Online Çocuk Üniversitesi çocukların dikkat sürelerini ve motivasyonlarını artıracak yöntem, teknik, eğitsel araçlar, etkileşimli ve eğlenceli etkinliklerin kullanılması yoluyla çocukların bütün enerjileriyle eğitim sürecine odaklanmalarını sağlıyoruz. Çocuğunuzun gelişim düzeylerini belirleyerek bilişsel, dil, sosyal-duygusal ve motor gelişim basamaklarına ilişkin kazanımları çocuğunuza özel olarak seçerek, bireysel eğitim programları oluşturuyoruz.

Onaylı Akademiler

İş birliği hâlinde olduğumuz üniversiteler, eğitim merkezleri ve kurduğumuz akademiler aracılığıyla çocukların, gelecekteki kariyerleri adına ilk adımlarını atmalarını sağlıyoruz.

Kaliteli İçerikler

Yenilikçi eğitim modellerine ve yeni nesillerin gereksinimlerine uygun, disiplinler arası eğitim programları hazırlıyoruz.

Sertifika Olanağı

Aralarında eğitimci eğitimlerinin de yer aldığı birçok sertifika programıyla yetişkinlerin, alanlarındaki yetkinliklerini artırmalarına katkıda bulunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin ardından katılımcılara sertifikalarını sunuyoruz.

Dijital İçerikler

İnternet üzerinden eğitimin sınırlılığının yanı sıra internet üzerinden eğitimin faydalarına maksimum düzeyde hâkim akademisyen kadromuzun özenle tasarladığı; görsel, işitsel ve yazılı dijital içeriklerle çocukların, ders süreçlerini daha verimli değerlendirmelerini mümkün kılıyoruz.

Yaratıcı Dersler

Çocukların sorgulama yapmalarına, özenli düşünmelerine ve farklı bakış açılarını dikkate alarak çok boyutlu düşünmelerine ve bu yolla var olan problemlere farklı çözüm yolları üretmelerine yardımcı oluyoruz

Hareketli Etkinikler

Çocukların, yaparak ve yaşayarak öğrenecekleri etkileşimli araçlar içeren atölyeler sunuyoruz. Yaptırdığımız uygulamalar çocukların öğrendiklerini kalıcı hâle getirmelerini sağlıyor

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Online Çocuk Üniversitesi Kişisel Veri Korunması ve İşlenmesi Politikası için Tıklayınız.

Online Çocuk Üniversitesi Kişisel Veri Saklama ve İmhası Politikası için Tıklayınız.

Online Çocuk Üniversitesi Kişisel Veri İlgili Kişi Başvuru Formu için Tıklayınız.

Başarıya Giden Yol

Eğitim içeriklerimizin tamamı, online-çevrim içi eğitim modeline göre yetkin akademisyenler, program geliştirme ve ölçme değerlendirme uzmanları tarafından hazırlanmaktadır.

0 Akademi
0 Atölye